Vi tror på lösningar som står pall för tidens tand

Fördelen med Kalmar: Tillförlitlighet i webbutveckling

En webbutvecklingshistoria förankrad i Kalmar

Med havet österut och de täta skogarna åt övriga väderstreck uppstod Kalmar borg någon gång på 1100-talet och Kalmar stad framträder någon gång under 1200-talet. Det finns en gedigen historia, stolthet och kultur här som kanske kan vara en av orsakerna till att vi gärna skapar sådant som står stadigt och håller med tiden.

Varför välja utvecklare från Kalmar?

Trots att Kalmar är en relativt liten stad och långt från i princip samtliga metropoler har vi en väldigt stark och livskraftig kår av IT-enreprenörer och företag som under en lång tid odlat riktigt duktiga och pålitliga  utvecklare som känner stolthet i sitt arbete och inte nöjer sig med att leverera något halvdant. Skall vi göra det gör vi det ordentligt och riktigt. Precis som vi är generösa med vokaler i vår dialekt är vi lika generösa med vår expertis inom webbutveckling.

Oavsett om det är ett litet eller stort projekt står vi redo att anta utmaningen

Vi åtar oss uppdrag i väldigt varierande storlekar så oavsett hur stort, litet, komplext eller enkelt du anser ditt projekt är så kan du räkna med att vi kommer att ta det på lika stort allvar och leverera, inte bara i tid, utan även något som fungerar lång tid framöver.

Om Kalmarutvecklarna

Med fötterna förankrade i det beprövade

Söker du en webbutvecklare vars arbete har stått stadigt genom teknikens snabba skiftningar? Med över 40 års samlad erfarenhet av PHP-utveckling och mer än ett decennium specialiserat inom e-handel, erbjuder vi lösningar vars kvalitetsfokus går utöver dagens flyktiga trender. Det innebär så klart inte att vi endast använder PHP när vi utvecklar något men det är ett av våra beprövade verktyg när vi skapar.

Vår styrka ligger inte i att hoppa på varje ny teknikvåg som försvinner lika fort de kommer, utan i att skapa robusta och långvariga lösningar. Sedan 1999 har vi konstant finjusterat vårt hantverk och vet hur man bygger digitala plattformar som står stadigt, oavsett tekniskt brus.

Från 2008, med e-handelns enorma framväxt, har vi fördjupat oss i hur man skapar online-butiker som inte bara konverterar utan även erbjuder en sömlös användarupplevelse. Med en sådan omfattande bakgrund, kan vi snabbt identifiera och undvika vanliga fallgropar, samtidigt som vi säkerställer att din webbplats fungerar sömlöst och effektivt.

Välj en utvecklare som tror på stabilitet över fluff, kvalitet över kvantitet, och beprövad expertis över förbiflytande trender. Med ett öga på framtiden, men fötterna stadigt förankrade i det beprövade, är denna utvecklare ditt val för en e-handelslösning eller webbplats som håller över tid.

Vilka är vi?

Daniel Andersson

Lång och bred erfarenhet inom E-handel då han drivit och utvecklat e-butik i egen regi sedan 2008. Arbetar idag som konsult inom webbutveckling och affärsutveckling åt både stora och små företag. Fördjupade php-kunskaper sedan 90-talet.

Kristoffer Pihlfelt

Jobbat med e-handel och på byrå där han skapat webbplatser åt företag i alla storlekar och branscher. Jobbar idag som konsult inom utveckling och optimering av framför allt WordPress och WooCommerce.

David Mårtensson

Jobbat med e-handel och på byrå där han skapat webbplatser åt företag i alla storlekar och branscher. Jobbar idag som konsult inom utveckling och optimering av framför allt WordPress och WooCommerce.

Tyar du inte mer?

Ta då kontakt med oss så sätter vi igång istället

Nu vet du lite mer om oss och vart vi kommer ifrån. Känner du dig redo att påbörja ett samarbete är det inte svårare än att du kontaktar oss via formuläret så återkopplar vi så snart vi bara kan.

Behöver du hjälp med utveckling är det bra om du beskriver ditt projekt, dina mål och planer så konkret som möjligt så att vi kan sätta oss in i det snabbare.

Det går precis lika bra att skicka ett meddelande till:
info@kalmarutvecklarna.se

Rulla till toppen