Vi erbjuder inte allt men det vi erbjuder gör vi bra

Med vår breda och långa erfarenhet erbjuder vi bara tjänster vi vet att vi är riktigt duktiga på

Vi hjälper dig med ny hemida eller utveckling av befintlig

Det finns egentligen ganska få saker vi inte kan hjälpa till med inom webbutveckling. Vi kan bygga allt från mindre hemsidor för enklare företagspresentationer till komplexa webbplatser fulla med integrationer och skräddarsydda funktioner.

De verktyg, tekniker, plattformar och ramverk vi använder varierar från uppdrag till uppdrag men vi säkerställer alltid så att det vi använder är pålitligt och fungerar även långt efter att vi är klara med projektet.

Vi lägger ingen större vikt vid vad som är ’hippt” att använda utan vi använder den teknik vi anser vara mest lämplig till ditt projekt. Oavsett om det är WordPress, Laravel eller en helt skräddarsydd lösning så är slutleveransen alltid vältestad. Det skall bara fungera helt enkelt.

E-handel är mer än bara en produktkatalog

Skall du starta en ny butik online eller har du en befintlig e-handel du vill ta till nya höjder? Om så är fallet vill vi mer än gärna hjälpa dig för e-handel är något vi kan väldigt väl.

Vi har drivit egna butiker, vissa som varit bland de största i sin bransch, och vi har satt upp helt nya butiker på uppdrag och vi har vidareutvecklat befintliga e-butiker i alla möjliga storlekar.

Vi kan bl.a integrera frakttjänster, betaltjänster, affärssystem och bygga helt skräddarsydda funktioner som antingen förenklar för dig som driver butiken eller som ökar konverteringen från kunderna. Att driva en e-handel kan vara så mycket mer än att bara lägga upp nya produkter.

Teknisk optimering som ökar din lönsamhet

Att ha en fungerande hemsida är en sak men att ha en väloptimerad webbplats kan göra hela skillnaden. Man vill ju oftast att ens hemsida skall leda till något, allt som oftast något som leder till intäkter nere på sista raden.

Vi erbjuder optimering av din webbplats på flera olika sätt. Allt från konfiguration av servern, laddningshastighet, bildoptimering, webbplatsens struktur och uppmärkning till ren konverteringsoptimering.

Vi börjar alltid med en ordentlig analys av din webbplats för att identifiera eventuella problem och flaskhalsar och efter det, i samråd med er, så åtgärdas det vi identifierat i analysen.

Vi erbjuder dock inga renodlade SEO-tjänster även om det ibland går hand i hand med en teknisk optimering. Behöver du hjälp med övrig SEO så kan vi koppla ihop dig med en duktig samarbetspartner som är specialister på den typen av arbete.

Vi håller dig i handen hela vägen till framgång

Du kanske driver en butik redan idag, en som går så pass bra här i Sverige att du vill lansera den även i Danmark, eller kanske Norge, men inte riktigt vet hur du skall gå tillväga. Det finns många fallgropar och mycket som kan gå snett i en sådan process. Då kanske det kan vara skönt att ha någon att bolla idéer med, någon som redan stött på de flesta problem som kan uppstå så att du därmed slipper begå samma misstag.

Oavsett vad du vill göra med din e-handel eller vilken ny riktning du vill ta med din webbplats kan det vara skönt att hålla någon i handen på vägen. Vi finns gärna här för dig som ett bollplank att diskutera med då vi samlat på oss ett och annat under åren och kan säkerligen bidra med några tips, tricks och goda råd.

Låt inte varken rädsla, okunskap eller bristande erfarenhet stå i vägen för dina mål, planer och drömmar. Hör av dig till oss så kan vi hjälpa till att förverkliga dem.

Beprövade och mogna tekniker

För oss är det extremt viktigt att det vi levererar är stabilt och driftsäkert

Vi tycker att ny teknik är lika spännande som vilken utvecklare som helst. Vi tycker dock att det är viktigare att det vi levererar håller måttet när det gäller stabilitet och driftsäkerhet samt att det skall vara enkelt att underhålla även i framtiden. Vi använder varken dig eller någon annan av våra kunder som försökskaniner för nya och hippa tekniker bara för att vi själva tycker de verkar spännande. Vi riskerar inte att använda en ny teknik som eventuellt inte finns kvar om ett år eller två och som därmed kan bli helt omöjlig att underhålla eller vidareutveckla, varken för oss eller någon annan utvecklare.

Begär offert

Alla offerter är så klart helt kostnadsfria

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, oavsett om det gäller en offertförfrågan eller om du bara vill dryfta något du funderar på. Om du vill ha ett kostnadsförslag på utveckling av något projekt är det bra om du beskriver ditt problem så noggrant som möjligt så att vi får en så klar bild av problemet som möjligt. Om vi skulle behöva kompletterande information för att kunna lämna ett kostnadsförslag eller offert kontaktar vi dig så snart vi kan.Det går precis lika bra att skicka ett meddelande till: info@kalmarutvecklarna.se
Rulla till toppen