Webbutveckling som bygger på expertis och erfarenhet

Vi utvecklar skräddarsydda lösningar som uppfyller just dina unika behov

Vad menas med webbutveckling?

Din webbplats är kärnan i din digitala närvaro

Webbutveckling innebär egentligen allt som har med din hemsida att göra, oavsett om det är en enkel webbplats med några få sidor eller en stor e-handel med tusentals produkter. Det inkluderar programmering av både server- och klientsidan, det inkluderar design, säkerhet och databaser. Alla komponenter som behövs för att din webbplats skall fungera så som du vill att den skall fungera. För att sammanfatta det en aning; webbutveckling är programmering med huvudfokus på webben.

Kalmarutvecklarna kan hjälpa dig med allt från att sätta upp en helt ny hemsida av lite enklare karaktär till väldigt komplexa och avancerade webbplatser med integrationer till tredjepartsapplikationer, e-handel med tusentals produkter eller vad det nu än må vara du önskar. Kort och gott. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina mål och planer på webben.

design

Teknik och plattformar

Varje webbplats är unik och så är även valen av teknik

Vi tror inte på en ”one-size-fits-all” -ansats. Varje företag har sina egna mål, utmaningar och målgrupper. Vi arbetar nära dig för att förstå din verksamhet och dina behov och skapar sedan en webbplats som är skräddarsydd för att uppfylla dina specifika krav.

Det finns inte bara en teknik eller en plattform vi använder för webbutveckling. Vi använder den teknik och de verktyg vi anser vara de bästa valen för ditt projekt. Valen av teknik grundar vi på flera olika faktorer som t.ex flexibilitet, stabilitet, effektivitet, vem skall använda slutprodukten, vem skall administrera och drifta webbplatsen, budget och väldigt många andra faktorer. 

Detta kan vi hjälpa dig med

Analys och utvärdering, sen planering och utförande

Vi och våra närmaste grannar har välmående ekonomier, hög internetpenetration och digitalt medvetna konsumenter, vilket skapar en gynnsam miljö för e-handelsföretag. Men innan man rusar in på en ny marknad eller vill expandera hemmavid kan det vara bra att ha en plan och för att kunna ta fram en bra plan krävs det oftast någon slags analys och utvärdering. Här är några delar vi kan titta på och utvärdera:

  • Skräddarsydda webbplatser, oavsett om det handlar om att utveckla en avancerad e-handelsplattform eller en komplex webbplats utan ehandel, kan vi göra det möjligt.

  • Teknik och utveckling: Vi är erfarna utvecklare som behärskar de tekniker som behövs och som står sig över tid.. Vi har kompetensen att implementera avancerade funktioner och integrera tredjepartsapplikationer för att skapa en robust och funktionell webbplats som kan möta de mest krävande kraven.

  • Skalbarhet och prestanda: Vi förstår vikten av att ha en webbplats som kan växa med din verksamhet. I de fall det är relevant så är självklart våra lösningar utformade med skalbarhet i åtanke, så att du kan hantera ökande trafik och data utan att förlora prestanda eller funktionalitet.

  • Support och underhåll: Vårt engagemang för din framgång slutar inte när din webbplats/e-butik är lanserad. Vi erbjuder kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att din webbplats förblir aktuell, säker och fungerar smidigt över tiden.

Behöver du hjälp med webbutveckling?

Kontakta oss så kan vi diskutera utveckling

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss, oavsett om det gäller en offertförfrågan eller om du bara vill dryfta något tekniskt du funderar på. Har du en idé om en webbplats du vill ha utvecklad men inte riktigt vet hur du skall komma igång? Har du en befintlig webbplats du vill vidareutveckla? Kontakta oss för ett samtal om saken. Det kostar inget. Om du istället vill ha ett kostnadsförslag på utveckling av något projekt är det bra om du beskriver ditt problem så noggrant som möjligt så att vi får en så klar bild av problemet som möjligt. Om vi skulle behöva kompletterande information för att kunna lämna ett kostnadsförslag eller offert kontaktar vi dig så snart vi kan. Det går precis lika bra att skicka ett meddelande till: info@kalmarutvecklarna.se
Rulla till toppen