En pålitlig och kompetent partner för utveckling av e-handel

Vi har divit egna butiker, så vi vet

Vad menas med E-handel

E-handel är inte bara en produktkatalog och köpknapp

E-handel eller e-commerce innefattar egentligen all handel med varor och tjänster online. Allt som oftast via en hemsida där det finns möjlighet för besökaren att lägga sin beställning. E-handel handlar dock om mer än att bara presentera produkter på en hemsida. Det skall integreras en kassa så att du kan få betalt, beställningarna skall kunna hanteras på ett smidigt sätt och sen skall varorna  även skickas till kunden.  Det skall även vara möjligt att kunna hantera returer, kundtjänstärenden och mycket mer via butiken. Så. Det handlar om mycket mer än bara en produktkatalog och en köpknapp. 

Det Kalmarutvecklarna kan hjälpa dig med är allt från att sätta upp en helt ny butik och integrera den med olika kassatjänster som t.ex Klarna. Vi kan hjälpa dig integrera din butik till olika frakttjänster så att hanteringen av beställningarna blir enklare för er. Vi kan även optimera din webbplats för en högre konverterinsgrad, bättre synlighet och en bättre användarupplevelse för dina kunder.

En partner med lång erfarenhet

Vi har bedrivit e-handel i ett flertal länder de senaste 15 åren

Vi är stolta över vår expertis när det kommer till att starta och vidareutveckla e-butiker, särskilt de som är byggda med hjälp av PHP. Vår erfarenhet och kompetens inom området har gjort oss till en pålitlig partner för företag som vill växa eller företag som vill utöka försäljningskanalerna för sina produkter.

Vår erfarenhet sträcker sig över en mängd olika branscher och storlekar på företag, vilket har gett oss en bred förståelse för de utmaningar och möjligheter som olika företag kan ställas inför. Oavsett om du är en nystartad e-handelsföretagare eller en etablerad verksamhet som vill ta din e-butik till nästa nivå, så kan vi hjälpa er nå dit.

 

E-handel

Hur vi kan hjälpa dig med e-handel

Utveckling, optimering och analys

En e-handel innehåller väldigt många rörliga delar och alla måste fungera bra tillsammans. Då vi även drivit egna butiker har vi erfarenhet från båda sidor och vet att det inte räcker med en snygg design. Vårt jobb slutar inte där. Allt måste fungera bra på alla fronter, likväl för besökaren som skall handla och den som skall hantera beställningarna och skicka varorna.
 
Med PHP som vår huvudsakliga programmeringsspråk har vi kraften och flexibiliteten att skapa skräddarsydda e-butiker som möter dina specifika behov. Vi förstår att varje verksamhet är unik och har sina egna mål, och därför anpassar vi våra lösningar för att säkerställa att din e-butik passar just din vision och målgrupp. Vi har erfarenhet av att jobba i färdiga butikslösningar som t.ex WooCommerce och av att skriva helt unika lösningar.
 

Här nedan presenteras ett litet axplock av allt det vi kan hjälpa dig med:

 • Utveckling och programmering av ny eller befintlig butik
 • Integrationer mot betaltjänster som t.ex Klarna, Svea
 • Integrationer mot fraktsystem som t.ex Postnord, nShift (unifaun)
 • Integrationer mot olika affärs- och redovisningssystem som t.ex Fortnox
 • Design anpassad för e-handel som konverterar
 • Optimera din butik för bättre konverteringsgrad, synlighet och användarupplevelse
 • Sätta upp olika typer av spårning som t.ex Analytics, Ads, Meta, Affiliates
 • Analysera och identifiera flaskhalsar, buggar och sådant som kan förbättras
 • Serverkonfiguration och migrationer
 • Fungera som stöd och bollplank vid expansion och internationalisering
 • Affärsutveckling

Sugen på e-handel?

Kontakta oss så kan vi diskutera e-handel

Vi är ett gäng dedikerade PHP-utvecklare som är experter på att skapa optimerade e-butiker som inte bara ser bra ut, utan också presterar enligt de högsta standarderna. Vi fokuserar på användarupplevelsen, sökoptimering och integration med externa system för att säkerställa att din e-butik är redo att locka och konvertera kunder. Vill du veta mer om oss eller hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att utveckla och optimera din e-butik och ta den till nya höjder. Med vår erfarenhet och expertis inom webbutveckling kan du vara säker på att din e-butik är i goda händer.

Det går precis lika bra att skicka ett meddelande till:
info@kalmarutvecklarna.se

Rulla till toppen